Ayvalık'ın, Balıkesir Süper Amatör Lig'deki temsilcilerinden Küçükköy Belediyespor bu hafta Edremit deplasmanına gidiyor.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynayacağı Altınova Belediyespor karşılaşmasının şiddetli yağış nedeniyle ertelenmesinin ardından görüşlerini aldığımız Küçükköy Belediyespor Teknik Direktörü Ersan Bahar, bu hafta karşılaşacakları Edremit Belediyespor deplasmanından puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
Edremit Belediyespor'un Teknik Direktörü Kadir Aydemir'in çok sevdiği bir dostu ve ağabeyi olduğunun özellikle altını çizen Bahar, "Aslında bu maçta iki takımın kardeş teknik direktörleri yarışacak. Edremit Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden biri. Özellikle kendi sahasında çok iyi futbol oynuyor. Ama bizde, deplasman karşılaşmalarında sahada çok iyi performans gösteriyoruz. Mesela ligin en iyi ekipleri olarak nitelendirilen ve puan sıralamasında üst sıralarda yer alan Altınoluk Belediyespor, Erdek Spor ve Burhaniye Belediyespor gibi takımlarla yaptığımız deplasman karşılaşmalarında puan alarak sahadan ayrıldık. Bu yüzden de Edremit deplasmanından puanla ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.
Edremit Belediyespor'un da puana ihtiyacı olduğunu kaydeden Küçükköy Belediyespor Teknik Patronu Ersan Bahar, "Edro, bu yüzden sahaya oldukça stresli çıkacaktır. Biz ise onlara nazaran biraz daha rahat ve stressiz olacağız. Ama bizde sahaya 3 puan için çıkacağız ve bu 3 puanı almak istiyoruz. Ancak her şeyden önce dostluk kazansın" ifadelerini kullandı.
Edremit Belediyespor'ün Küçükköylü Teknik Direktörü Kadir Aydemir'in kendilerini çiçeklerle karşılayacağına inandığını kaydeden Ersan Bahar, "Biz Kadir Aydemir ile ağabey-kardeş gibiyiz. Bu noktada hiçbir sıkıntımız yok. Ama bizi Edro'nun sahasının zemini düşündürüyor. Yağışlı bir havada bu zemin çok kötü bir hal alıyor. Bu durum aslında her iki takım için büyük bir dezavantajı beraberinde getirecektir" dedi.
Küçükköy Belediyespor'un ligde başarılı olacağına inancının tam olduğunu söyleyen Bahar, "Bizim en büyük avantajımız, takımımızın ilk onbirinde kendi alt yapımızdan yetişmiş 7-8 oyuncumuzun bulunmasıdır. Diğer takımlara bakıldığında bu durumdan yoksun olduğunu gözlemleyebilmek mümkündür" diye konuştu.
YENİ SANTRAFOR ERTAN GAZİ FORMA GİYMEYE HAZIRLANIYOR
Küçükköy Belediyespor Teknik Direktörü Ersan Bahar, ara transfer döneminde Gömeç Belediyespor'dan Ertan Gazi'yi renklerine bağladıklarını belirterek, "İyi bir santrafor olan bu oyuncumuza eğer formda olursa, Edremit deplasmanında forma giydirmeyi planlıyorum" ifadelerini de sözlerine ekledi. (BT)

29.01.2013 16:46:34 TSI

Editör: Wan Haber