Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, belediye tarafından boş bir arazi üzerine kurulan basketbol sahası ışıklandırıldı.
Küçükköy Belediyesi tarafından bulunan boş arazi üzerine basketbol sahası gençlerin ilgisini çekmeye devam ederken, gençleri spora teşvik etmek amacıyla söz konusu basketbol sahasının önceki günde ışıklandırılma çalışmalarının tamamlandığı gözleniyor. Sarımsaklı kapalı pazaryeri kompleksi dahilinde bulunan boş arazi üzerine Küçükköy Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla yapılan ve önceki gün de ışıklandırılması yapılarak belde gençlerinin sahadan havanın karardığı saatlerde de yararlanmasının amaçlandığı öğrenildi.

AMAÇ BELDE HALKINI SPORTİF FAALİYETLERE TEŞVİK EDEBİLMEK
Yapılan çalışma ile ilgili görüşlerini aldığımız Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, "Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini düşünerek farklı branşlarda spor dallarına yönlendirmek amacıyla beldemizde çeşitli spor merkezleri açtık. Halkımızı spor yapmaya teşvik etmek adına yürüyüş yollarının yapımının yanı sıra yaz aylarında da ücretsiz yoga eğitimi gibi aktivitelere öncü olmaya çalışarak, halkımızı güncel hayatın stresinden uzaklaştırarak, sportif faaliyetlere yönlenmesine katkı vermeyi amaçladık. Bu yöndeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
(SS-SŞ)

24.12.2012 18:02:26 TSI

Editör: Wan Haber