Küçük Kız ve Annesine Önce Tecavüz Sonra İnfaz! Hindistan'da meydana gelen olay herkesi hayrete düşürüyor. 14 yaşlarında küçük bir kız ile annesine önce tecavüz ettiler daha sonra insanlıktan nasibini almamış kişiler otobüsün önüne attı. 14 yaşındaki kız hayatını kaybederken annesi o utanç ile yaşama yaralı bir şekilde devam ediyor.


Hindistan'da yaşanan dehşet verici olayda, 14 yaşındaki Arshdeep Kaur ile annesi Shinder akrabalarını ziyarete gitmek için otobüse bindi. Otobüste mevcut bulunan yaklaşık olarak yarım düzine adam, kısa zaman akabinde anne ve kızı taciz etmeye start verdi . Erkekler Arshdeep'i yakalayıp elle taciz ettikten akabinde şikayetleri gören otobüs görevlileri olayı önlemek yerine tacize yer aldı .


NDTV'de bulunan habere göre, Pakistan'a 80 km uzaklıktaki Moga şehrinin yakınlarında yaşanan olayın çoğunluğu boş bir otobüste yaşandığı öğrenildi. Tacizi göre anne Kaur, otobüs şöförüne gitti ancak şöför yavaşlayıp durmak yerine otobüsü hızlandırdı.Hastane yatağında açıklama yapan , Shinder Kaur, saldırı akabinde erdikten akabinde otobüsün yavaşladığını ancak çiftin otobüsten inmesine izin vermek yerine otobüsten aşağı atıldıklarını belirtti . Yaralarına yenik düşen 14 yaşındaki genç kız, Hastanede yaşamını kaybetti. çift otobüsten aşağı atıldıktan kısa zaman akabinde , otobüs yol kenarında durdu ve otobüs görevlilerinin de dahil olduğu saldırganlar olay yerinden firar etti .Polis olayla alakalı tahkikat başlattığını konuştu . Olayla alakalı şu ana kadar 4 kişinin tutuklandığı belirtildi . 
Türkiye'nin en iyi şehir otelleri

Editör: Wan Haber