Çalışmalarını ilçe genelinde birçok farklı koldan yürüten Akyazı Belediyesi teknik ekipleri, Küçücek'te yaptığı meydan güzelleştirmesi ve kavşak çalışması ile Küçücek'e ayrı bir güzellik kattı.
Akyazı Belediyesi teknik ekipleri tarafından bir süredir Küçücek meydanında yürütülen kavşak yapımı, yön levhaları, plastik duba çalışması, meydan güzelleştirme ve peyzaj, çiçeklendirme ve kilitli parke çalışmalarının ardından yepyeni ve modern bir kavşağa kavuşan Küçücek meydanı, Küçücek sakinleri tarafından da beğeni topladı.
Çalışmaları yerinde görebilmek için bugün Küçücek'e gelen Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı, Küçücek halkı ile sohbet etti. Başkan Yazıcı ayrıca Küçüceklilere kısa bir zaman sonra Akyazı'da öğrencilere ücretsiz yüzlerce hizmet veren Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evinin olduğu gibi derslere destek merkezi adı altında bilgi ve kültür evi yapılacağını söyledi.
Akyazı Belediyesi teknik ekipleri, ilçede yürütülen bu çalışmaların plan ve program dahilinde hiçbir aksama olmaksızın aralıksız olarak devam edeceğini kaydettiler.
(AY-UU)

13.02.2013 18:12:30 TSI

Editör: Wan Haber