Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'ı ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kozlu Sahil Koruma Projesi için destek aldıklarını bildirdi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Zonguldak heyeti Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun ve daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile görüştü.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı Müsteşarımız Nihat Tosun'u makamında ziyaret ettik. Zonguldak'ımıza yapılacak hastanenin yapım çalışmalarını biran önce başlatılmasını konusunda destek istedik. Daha sonra başkanlarımız ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'ı Meclis'te ziyaret ettik. Kozlu Belediye Başkanı'mızın 'Kentsel Dönüşüm Programı' kapsamında Kozlu'da yapılması düşünülen 2 bin 500 konutluk projenin bakanlık onayından geçmesi için destek talep ettik. Ayrıca Kozlu Sahil Koruma Projesi için İller Bankası'ndan yüklü bir miktarda kredi kullanma talebimizi de Sayın Bakanımız ile istişare ettik. Sayın Bakanımız konu ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması için talimat vereceğini ve destek olacağını belirtti. Kendilerine teşekkür ediyorum " dedi.
(FE-ÖA)

06.02.2013 14:53:57 TSI

Editör: Wan Haber