Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kozlu Polis Merkezi Amirliği Bölgesi Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı yapıldı.
Kozlu Meydan Düğün Salonunda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Kozlu Polis Merkezi Amirliği Bölgesi Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yaşar Topçu ve Müdür Yardımcısı Yıldız Pekince, Asayiş Şube Müdürü Savaş Topaloğlu, Trafik Şube Müdürü Ragıb Uğur Çağlar, Kozlu Polis Merkezi Amiri Tanju Sarpkaya ve Kozlu Polis Merkezi Amir Yardımcısı Caner Aysu, Toplum Destekli Polisler ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Yıldız Pekince, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün faaliyetleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün projeleri, Kozlu Polis Merkezi Amirliği Bölgesi ilk 10 ay suç analizleri, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü 2012 yılı ilk 11 ay suç analizleri ve 2013 yılı için planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Ardından, vatandaşlar soru ve önerilerini emniyet mensuplarına söyleyerek görüş alış verişinde bulunuldu ve toplantı sona erdi.
(OA-OS-Y)

13.12.2012 15:57:00 TSI

Editör: Wan Haber