Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, ilçeye bağlı Aydınlar köyünde incelemelerde bulundu.
TOKİ'nin "Tarım Köy Projesi'' kapsamında Aydınlar köyüne yapılan konutları gezen Kaymakam Turan, Muhtar Abdulkadir Özdemir''den köy hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Turan burada yaptığı açıklamada, "Bu konutların her yönü ile köylülerimizin yaşanabilir, ferah konutlara kavuşabilmesi için ideal olduğunu aynı zamanda, kırsal dağınık kentleşmenin önüne geçerek düzenli mimarinin yaygınlaşmasının çok önemli olduğunu" belirtti.
Kaymakam Şenol Turan daha sonra köyde mevcut bulunan kamu binalarında da incelemelerde bulundu. Kaymakam Turan, köy tüzel kişiliğine ait köy konağının her hali ile güzel olduğunu belirterek, "Örnek bir yatırım olduğunu ve binanın yapımında ve hizmete açılmasında emeği geçen tüm vatandaşlara teşekkür ederim. Köyde özellikle altyapıya yönelik asfalt, içme suyu, parke kaplama gibi işlemlerin tamamlandı. Aydınlar köyünde alt yapıya dayalı problemin kalmadı" diye konuştu.
Köyde bulunan yaşlıları da hanelerinin de ziyaret eden Turan, yaşlıların sorunlarını dinledi.
Kaymakam Şenol Turan'ın Aydınlar Köyü ziyaretine Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Yücel Yılmaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Hacı Karakullukçu, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Cemil Aslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sema Bektaş'ta katıldı.
(MA-UY-AÖ-Y)

03.02.2013 15:24:11 TSI

Editör: Wan Haber