AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, köylerde yaşayan vatandaşların artık su, elektrik veya yol istemek yerine sosyal tesis ve çocuk parkları istediklerini ve bunun da gelişmekte olduğumuzun en güzel örneği olduğunu söyledi.
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Acıelmalık Mahallesini ziyaret ederek Mahalle Başkanı Mecit Çağlar'dan mahalle konusunda bilgi aldı. İlçe Başkanı Mustafa Ak'a İlçe Başkan Yardımcıları Metin Kurtuluş, Ali Güney, İlçe Genel Sekreteri İlhan Güve ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak, Acıelmalık Mahalle ziyareti sırasında Genel ve Yerel hizmetlerden bahsederek şunları söyledi; "Son 11 yılda yapılan hizmetlerle beraber, ülkemiz gelişmekte olan ülkeler statüsünden gelişmiş ülkeler kategorisine doğru hızla ilerlemektedir. Ulusal gelişmelerin yanında yerel hizmetler konusunda ilimiz ve İlçemiz büyük gelişmeler göstermektedir. Bugün artık suyu, yolu olmayan köyümüz kalmamış olup köyde yaşayan vatandaşlarımız bizlerden çocuk parkı, spor alanları gibi sosyal projeler istemesi belediye hizmetleri konusunda ne kadar ilerlediğimizin bir göstergesidir."
Yapılan çalışmalar ve son gelişmeler hakkında Acıelmalık Mahalle sakinlerini bilgilendiren AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'a mahalle sakinleri sorunlarını iletti. Mahalle sakinleri Sabahları halk otobüsleri seferlerinin olmamasından şikayet ederken, Mahalle girişinde yer alan mıcırlı olan İkizce yan yolun da asfaltlanmasını istediler.
İlçe Başkanı Mustafa Ak, konuyla ilgili olarak gerekenlerin yapılması için çalışacaklarını ve sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.
(SC-İÇ)

14.02.2013 10:44:17 TSI

Editör: Wan Haber