Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Ongün Köyü İlkokulu'nun kütüphanesi, 'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' platformuna üye gönüllüler tarafından yenilendi. 
Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Ongün İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Hanım Tanış'ı yanına alarak yenilenen kütüphanenin açılış kurdelesini kestiler. Platform üyeleri, okul öğretmenleri ve öğrencilerle kütüphaneyi gezen Vali Doğan, platform üyeleri ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, öğrencilere çeşitli sorular yöneltti.


Platform üyeleri, kendi imkanları ile 600 kitap, 70 kişilik kırtasiye malzemesi, Atatürk Köşesi ve çeşitli spor malzemeleri ile okulda eğitim gören öğrencilere destek sağlayarak, onlarla birlikte çeşitli etkinlikler yaptılar. Grup Başkanı Ufuk Tan Keleş, 'Benim size; çocukların bize ihtiyacı var' projesi kapsamında yola çıktıklarını ve bu doğrultuda Türkiye'nin birçok yerinde çocuklara katkı sağlamak için çalışmalar sürdürdüklerini söyledi


Törene Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Jandarma Alay Komutanı İrfan Kızılaslan, İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin, Gürpınar İlçe Kaymakamı Metin Yılmaz, platform üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Editör: Wan Haber