Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Balıkesir Şubesi, merkeze bağlı Konakpınar Köyü Şehit Jandarma Bşçv.Erbu Serpan İlk ve Ortaokulu'nda eğitim gören 25 öğrenciye giyim yardımında bulundu.
Öğrencilere hediye paketlerini dernekte gönüllü olarak çalışan emekli öğretmenler verdi. Duygulu anlar yaşayan emekli öğretmenler, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şube Sorumlusu Yaşar Yeşil ve dernek gönüllüleri köy okuluna gelişlerinde öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından karşılandı.
Okul idarecileri tarafından tespit edilen 25 öğrenciye üzerinde isimlerinin yazılı olduğu içinde ayakkabı, mont, kazak, pantolon ve gömleğin bulunduğu hediye paketleri verildi. Mutlulukları yüzlerinden okunan öğrenciler dernek yetkililerine teşekkür etti. Okulun Müdür Yardımcısı Özlem Potur, okulda taşımalı eğitim ile öğrenim gören toplam 184 öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, 21 köyden okula öğrenci geldiğini söyledi. Okula başka köylerden de öğrenci geldiğini ifade eden Potur, "Okulumuzun ilk ve ortaokul kısmı bulunuyor. Ailelerin maddi durumu iyi değil. Bizi mutlu ettiniz, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şube Sorumlusu Yeşil Yaşar ise, derneğin Türkiye ve dünyada çeşitli yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaştığını bildirdi. Öğrencilerin yüzünü güldüren hayırseverlere minnet duyduklarını ifade eder Yeşil, "Bu yardımların devam etmesi ve minik yavrularımızın yüzündeki bu tebessümün eksik olmaması için duyarlı hayırseverlerimizin her zaman yanımızda olmasını bekliyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm Balıkesirlilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(TS-MŞ)

06.01.2013 16:25:38 TSI

Editör: Wan Haber