2015 İlkbahar - yaz sezonu için Eylem Türk Koton ve Dilek Hanif partywear koleksiyonu için anlaşmaya gitti. 21 parçadan oluşan koleksiyonda ikilinin imzası bulunacak. Ürünler ise yurt içi ve yurt dışında bulunan 75 noktada vatandaşla buluşacak.


Dilek Hanif for Koton'un ay sonundan itibaren satılacağını kaydeden Yılmaz, "Yurtiçinde 65 mağazada, yurtdışında da 10 noktada tüketicileri sunulacak" diye konuştu.

Dilek Hanif tasarımlarının Dubai ve Suudi arabistan'daki mağazalarında yer alacağını belirten Gülden Yılmaz, "Koleksiyonun çok olumlu reaksiyonlar alacağını düşünüyorum" dedi.

İlk marka işbirliği
İlk defa bir Moda perakende markası ile işbirliğine imzaladığını söyleyen Dilek Hanif ise, 25 senelik kalıp ve tasarım deneyimini 21 parçalık Koton koleksiyonu ile moda severlerle buluşturduğunu belirtti.

Hanif, "Yıllardır belli bir gruba dokunmak istiyordum. Modacılar ve markaların yaptığı bu tip birliktelikler çok önemli" diye konuştu.

Elbise tasarımlarının 5-25 bin TL, gömlek tasarımlarının da 700-7 bin TL arasında değiştiğini kaydeden Hanif, şöyle devam etti: "Koton ile yaptığımız işbirliği sayesinde artık henüz fazla kitleye dokunabileceğim. Erişilebilir ücretlerle satışa takdim edilecek koleksiyonda en pahalı giysi 299 TL. Bu nedenle tasarımlarım artık henüz fazla kadına ulaşacak. Bundan ötürü çok mutluyum ve bu mutluluğa Koton vesile oldu."

Editör: Wan Haber