KOSGEB Uşak Hizmet Merkez i Müdürlüğü ile Uşak Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde oluşturulan iletişim merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
KOSGEB yeni yapılanması gereği, tüm sinerji odaklarını kapatttıktan sonra sinerji odaklarının bulunduğu yerlerde temsilcilik açma kararı almıştı. Bu kapsamda UOSB Yöntem binasındaki temsilcilik merkezinin açılışını Vali Mehmet Ufuk Erden, KOSGEB Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz ve UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım gerçekleştirdi. KOSGEB temsilcilik merkezi, işadamlarına yapılan desteklemeler ve proje döngüleri hakkında teknik destek hizmeti verecek. KOSGEB Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz, sanayicilerle işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek iletişim merkezi ile Uşak sanayisine daha fazla katkı sunmak istediklerini söyledi.
Uşak'ın girişimci bir ruha sahip olduğunu ifade eden Vali Mehmet Ufuk Erden, KOSGEB desteklerinden sanayicinin ve girişimcinin hak ettiği payı almasını istediklerini ifade etti. Uşak sanayisinin gelişmesi, üretim ve istihdamın artması için ellerinden gelen gayreti sarf etiklerini de ifade eden Vali Erden, iletişim merkezinin UOSB içerisindeki işletmelere ciddi katkılar sağlayacağını inandıklarını sözlerine ekledi.
(KY-İK)

07.02.2013 16:35:52 TSI

Editör: Wan Haber