AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, il teşkilatı ve milletvekilleri Serik İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.
Serik İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ragıp Okudan, yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini katılımcılara aktardı. AK Parti'nin bir marka olduğunu belirten Okudan, "Tarımı, turizmi ve ekonomisi parlayan yıldızı olmaya hazır bir ilçemiz var. Beldelerin kapanmasıyla Serik Antalya'nın merkez ilçesi oldu. Önümüzdeki yerel seçimlerde Serik İlçesi'ni Ak belediye kadrolarına katacağız. İlçemize kaybettiği hizmeti en iyi şekilde vereceğiz" dedi.
Serik ilçe danışma toplantılarının çok önemli olduğunu vurgulayan Antalya Milletvekili Gökçen Özdağan Enç ise, "İstişare toplantılarımızı aynı zamanda sorunlara çözüm üreterek gerçekleştiriyoruz. AK Parti'nin birer ferdi olarak hepimizin hayalleri var. Diğer muhalefet partilerinin Türkiye, Antalya ve Serik için hayalleri yok. AK Parti 2001 yılında yola çıkarken demokratik, ekonomisi yüksek, sosyal anlamda daha güçlü bir Türkiye hayali olan bir partiydi. Çok şükür büyük oranda bu hayallerimizi gerçekleştirdik. Şimdi de 2023 yılını hayal ediyoruz. Şimdiden hedeflerimiz için gayret göstermeye başlamamız gerekiyor. Serik teşkilatımızda görüyorum ki, bu çalışmalara başlamış" dedi. Antalya'nın 19 ilçesinden gelen her türlü talepleri değerlendirdiğini belirten Enç, "Son anketlere baktığımız zaman diğer partiler yüzde 40'larda iken AK Parti'nin oy oranı yüzde 54'lerde. Bu yüzden milletten aldığımız bu sorumluluğu yerine getirmek zorundayız." diye konuştu.
AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren her zaman yapabileceklerini söyleyen ve yaptıklarını anlatan bir parti olduğunu belirten Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de, "3 Kasım 2002 yılından önceki yıllara bakmak, yapılan ve yapılmayan hizmetleri milletimize hatırlatmak gerekiyor. Henüz kriz olmadığı dönem ekonomisi iyi olan Avrupa ülkelerine gıptayla bakıyorduk. 2001 yılında borcunu ödeyemez durumda olan ülkeyi yönetmeye başladığımızda, önce inandık sonra çalıştık. 2001 yılından bu yana verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olduk. AK Parti'nin gerçekleştirdiği tüm projelere karşı çıkan muhalefet, 'son günleriniz bu ülkenin ekonomisini batırırsınız" demişlerdi. Duble yollar yapacağız, emekliye zam yapacağız, esnafın borçlarını taksite bağlayacağız, IMF'ye borcumuzu sıfırlayacağız, paramıza itibar katacağız dedik ve yaptık. Şimdi de dünya literatüründe bizi örnek alıyorlar. Dünyada saygın duruma geldik" diye konuştu.
AK Parti kadroları olarak vatandaşa hizmet için çalıştıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ise yaptığı konuşmada, "AK Parti ilçe teşkilatlarının düzenlediği toplantılarda, bir ekip hareketi, bir gönül hareketi, bir ortak akıl hareketi ile istişareler yapılarak sağlıklı sonuçlar alınıyor. Bizim işimiz vatandaşa hizmet etmek. Hizmet üretip, vatandaşın ayağına gidip, yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatmak. Yaşadığımız memlekete hizmet için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. 11 senedir iktidarda olup da vatandaşın ayağına giden, sürekli halkla iç içe olan bir partiyiz. Bunun da tek mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milleti ve vatanı için gece gündüz demeden çalışan bir başbakanımız var. Türkiye'nin dünya vizyonundaki en büyük markası Recep Tayyip Erdoğan'dır. Örnek almamız gereken ve Ankara, Antalya ayağında sorunları daha kolay çözmek için faydalı olacak iki marka isim Genel Başkan Yardımcımız Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlu da göreve başlamıştır. Teşkilat olarak güç verdikçe bu önemli görevlerin daha da büyüyeceğine inanıyorum" dedi.
Yerel seçimlerin yaklaştığını söyleyen Köse sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu dönem Serik İlçesi'ni, Ak belediye kadrolarına alacağız. Başbakanımız özellikle Antalya ve Serik ilçesine çok önem vermektedir. Serik'te yerel seçimlerde aday adayı olacak her kişi aday gösterilmediği zaman adam gibi durmayacaksa, bizim meclisimize gelmesin. Bizim Serik'i bir daha kaybetme lüksümüz yok. Bunun sorumluluğunu kimse kaldıramaz. AK Parti için çalışmayı göze alan herkese kapımız açık. Bu milletin umudu AK Parti kadrolarıdır. Bizim davamız birlik ve beraberlik içinde tek vücut olup millete hizmet etmek, vatandaşın sıkıntısına ortak olup elini sıkmak, halini hatırını sormaktır. AK Parti, hizmet siyaseti yapar, hizmeti, yatırımı ve projeyi konuşur. Konuşmakla da kalmaz, ne söylediyse yapar, hayata geçirir. 11 yıldır yapacaklarımızı söyledik. Söylediklerimizi de Allah'a hamdolsun hayata geçirdik. Bizim davamız hizmet davasıdır."
Serik İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı'nda en çok üye yapan Rüveyda Küçük'e, plaket verildi. Toplantıya Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Mustafa Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İlçe Başkanı Ragıp Okudan, İlçe Koordinatörü Osman Dirican ve İl yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Katı, Dudu Şahin, Hasibe Sarıkayalı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, ilçe kadın kolları teşkilatı, gençlik kolları teşkilatı ile partililer katıldı.
(SK-Y)

04.02.2013 12:14:19 TSI

Editör: Wan Haber