İzmir'den sesini tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran radyo programcısı, yazar Ömer Köroğlu, Karşıyaka'da bir araya geldiği hayranlarına üçüncü kitap müjdesini verdi.
Uzun yıllardır radyo programcılığı ve sunuculuğu yapan Köroğlu, Karşıyaka'daki Hayal cafe'de hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilginin yaşandığı gecede mekanı dolduran Köroğlu hayranları, seslendirilen şiirlerle duygulu anlar yaşadılar. Okuyucularının kitaplarını imzaladıktan sonra canlı müzik eşliğinde şiirlerini seslendiren Ömer Köroğlu, özellikle bayan hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Şiir ve müzik dinletisinde aynı zamanda İzmirli sanatçıların şarkılarıyla renk verdi. Köroğlu, gecede üçüncü kitabının hazırlık çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yayımlanacak olan kitabın Türkiye genelinde dağıtımının yapılacağını söyledi. öte yandan, klip çalışmalarının da olduğunu kaydeden Köroğlu, çok keyifli bir ortamda, dostlarıyla birlikte gece gündüz çalıştıklarını da dile getirdi. Köroğlu, "Hepsi çok değer verdiğim işinde usta müzisyen arkadaşlarım. Ortaya çıkan albümün aranjesini de 2001 yılında ülkemizi Eurovision'da temsil eden Sedat Yüce kardeşimiz yapıyor" dedi.
Stüdyo aşamasından sonra klibinde Köroğlu'na, İzmir'in en sevilen şarkıcılarından Mikrop Hikmet ve "Biz bize yeteriz" ekibi eşlik edecek. Klibin, montaj ve yönetmenliğini Caria Production Ayberk Özsoy, sanat yönetmenliğini Arif Çayan, ses ışık yönetmenliği ve teknik desteğini ise Gani Güleç yapacak. İzmir'den çalışmalarını tamamlayacak olan klibin, tüm Türkiye'deki müzik kanallarında yayınlanacağı belirtildi.
(ARÇ-ERG-Y)

28.01.2013 09:13:34 TSI

Editör: Wan Haber