Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Korgeneral Mustafa Kemal Alataş, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.
Bir dizi incelemede bulunmak üzere Mersin'e gelen Korgeneral Alataş'a ziyarette Mersin İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun eşlik etti. Ziyarette konuşan Güzeloğlu, Korgeneral Alataş'ın Mersin'de ağırlanmasından büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Mersin'in giderek güçlendiğini ve uluslararası metropol kent kimliği kazandığını ifade eden Güzeloğlu, "Akdeniz'in incisi Mersin'de güvenlik hizmetleri büyük önem taşımaktadır. Jandarma teşkilatımız da bu noktada yasalar çerçevesinde başta can olmak üzere mal ve sınır aşan suçlarla ülke genelinde ve Mersin özelinde başarılı bir performans sergilemektedir" diye konuştu.
17'nci Akdeniz Oyunları'nın Haziran ayında Mersin'de gerçekleştirileceğini anımsatan Güzeloğlu, Korgeneral Alataş'ı oyunları izlemeye davet etti.
Güzeloğlu, ziyaretin sonunda Alataş'a üzerinde Akdeniz Oyunları logosunun bulunduğu kutu içerisinde Mersin'de yetişen zeytinden elde edilen ürünlerin yer aldığı bir hediye verdi.
(KRY-KYM-Y)

28.01.2013 11:28:36 TSI

Editör: Wan Haber