Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde ameliyat edilen Köpük isimli köpek sağlığına kavuştu.
Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Nedim Tıkız, bulduğu bir sokak kedisini Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'ne getirdiği sırada yanından ayırmadığı terrier ırkı köpeği Köpük tesiste aniden fenalaştı. Aynı zamanda Veteriner Cerrahi Uzmanı olan Veteriner İşleri Müdürü Dr. Aysu İlman ve ekibi tarafından anında müdahale ile ameliyata alınan 10 yaşındaki Köpük, başarılı bir operasyonun ardından sağlığına kavuştu.
İlman, "Yapılan tetkikler neticesinde memesindeki kistten kaynaklanan bir komplikasyondan ötürü kan tablosunun ve buna bağlı olarak genel durumunun aniden bozulduğunu fark ettik ve acil müdahalede bulunduk. Başarılı bir ameliyatın ardından Köpük eski sağlığına kavuştu. Burada hayvanlar için ileri teknolojileriyle donanmış ameliyathanelerimiz ve profesyonel bir ekibimiz var. Dolayısıyla her tür vakaya müdahale edip komplike sayılan tüm ameliyatları başarıyla gerçekleştirebiliyoruz. Alet işler el övünür demişler. Bu imkânları sağladığı ve daha iyileri için de yolumuzu açan başkanımız Mustafa Dündar'a şükran borçluyuz." dedi.
(MŞ)

24.01.2013 17:23:57 TSI

Editör: Wan Haber