Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eline aldığı bıçak ve bira şişesiyle Mimar Sinan Köprüsü'ne çıkan bir kişi, işsiz olduğu gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu. Soğuk havaya aldırış etmeyen şahıs, yaklaşık 1 buçuk saat sonra polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.
Edinilen bilgiye göre gece saat 23.30 sularında Mimar Sinan Köprüsü üzerinden geçmekte olan vatandaşlar, bir şahsın köprünün demir korkuluklarına çıktığını görünce durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri şahsın bulunduğu yerin altında şişme minder açarken, polis ekipleri ise D-100 karayolunun Ankara istikametinde önlem aldı.
Eline aldığı bıçağı rastgele sallayan ve bir yandan da alkol almaya devam eden 34 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Serkan E., işsiz olduğunu söyleyerek kendisine bir iş bulunmadan aşağıya inmeyeceğini belirtti. Olay yerindeki polis ekipleri, Serkan E.'ye yardımcı olacaklarını söyleyerek aşağıya inmesini istedi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren ikna çabalarının ardından, Serkan E. aşağıya inmeyi kabul etti. Sağlık kontrolünden geçirilen şahıs, daha sonra Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürüldü.
(NDA-İÇ-GS-Y)

10.01.2013 14:53:54 TSI

Editör: Wan Haber