Köprübaşı Belediyesi, yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçeye bağlanan 11 köyün eksikliklerini ve yapılabilecekleri yerinde görmek amacıyla gezi düzenledi. Köy ziyaretlerine Belediye Meclis üyeleri ve birim amirleri de katıldı.
Ziyaretler de Köprübaşı'na dahil olan köylerin muhtar, aza ve halkı ile görüşülerek, ihtiyaçlar tespit edildi, öncelikleri belirlendi. Ziyareti gerçekleştiren heyetteki Köprübaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emre Tuncel ve Zabıta Amiri İdris Türkyılmaz, öncelikle çöp konteynırı ihtiyacını karşılamak için 200 adet galvenizli çöp konteynırı alim ihalesi gerçekleştirildiğini, mart ayı içerisinde dağıtımının yapılacağını kaydetti.
Köprübaşı Belediye başkanı Zafer Mergen, köylere yapılan ziyaretler konusunda, "Belediye olarak, tüm köy ve beldelere en iyi hizmeti vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Meclis üyelerimizle ve personelimizle yeni mahalle olacak köylerimize ziyaretler de bulunarak muhtarları ve köy halkı ile görüşüyoruz. Eksikleri tek tek tespit ediyoruz. Belediyemiz araç, gereç ve tüm gücünü hizmet götürmek için kullanacak" diye konuştu.
(ÜA-ERG-Y)

07.02.2013 17:53:39 TSI

Editör: Wan Haber