Kalitesi ve müşteri memnuiyetine gösterdiği özenle oto aksesuar alanında adından söz ettiren Konyalı Oto Aksesuar, artık yeni yerinde hizmete başladı.
Konyalı oto aksesuarı işletmecisi Hüseyin Durmaz çalışmakta olduğu iş yerinde müşterilerine hizmet veriyordu. Daha kaliteli ve iyi hizmet verebilmek için yerini değiştirerek adresine Orhan Acar Mevkiindeki işyerine taşınan Hüseyin Durmaz güvenin tek adresi olduklarını ifade etti. İşyerinde her türlü oto aksesuarının bulunduğunu vurgulayan Durmaz, "Müşterilerimize daha geniş ve ferah bir ortamda hizmet verebilmek için adres değişikliği yaptık. İşyerimizde oto döşeme ve oto aksesuar hizmetleri veriyoruz. Yıllardır devam ettiğimiz mesleğimizde, uzman ve tecrübeli kadromuzun hizmetlerinden yararlanmak isteyen herkesi işyerimize bekliyoruz Ayrıca kulada ilk sertifikalı cam ve araç filmi takan firma olduklarını söyledi..
Konyalı Oto Aksesuar'da oto kılıfı, çizilmez cam filmi, paspas çeşitleri, oto güvenlik, aydınlatma ve ses sistemleri, iç ve dış dizayn sistemleri, , eksiz cam filmi makine ile çekimi işleri gibi hizmetler verilen işyerinde işçilik özenle yapılıyor.
(HY-ERG-Y)

14.01.2013 10:06:44 TSI

Editör: Wan Haber