Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Su Faturası Tahsilatı ve Kartlı Sayaç Kontör Dolum Cihazı (SUMAT) hizmete sunuldu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, teknolojinin sunduğu imkanları kullanarak hizmet hızını ve kalitesini sürekli artırdıklarını belirterek, KOSKİ tarafından şehrin 5 ayrı noktasında 7 gün 24 saat hizmet verebilen SUMAT isimli cihazların hizmete sunulduğunu söyledi. Konya'nın farklı bölgelerinde uygulamaya konulan bu sistemle su faturası ödeme ve kartlı sayaç dolumu işlemlerinin vezneye ihtiyaç duyulmadan rahatlıkla yapılabileceğini kaydeden Başkan Akyürek, abonelerin www.koski.gov.tr web sayfasından ya da Alo 185 nolu müşteri hizmetlerinden bulundukları bölgeye en yakın cihazın yerini öğrenebileceklerini dile getirdi. Cihazlar ile fatura ödeme ve kartlı sayaç kontör dolum işlemlerinin hem nakit, hem de kredi kartı ile yapılabildiğini, nakit ödemelerde para üstünün tam olarak verildiğini vurgulayan Başkan Akyürek, şehir genelinde yaygınlaştırılacak uygulamanın hayırlı olmasını diledi.
Su Faturası Tahsilatı ve Kartlı Sayaç Kontör Dolum Cihazı (SUMAT), KOSKİ Genel Müdürlüğü hizmet binası girişinde, Kayalı Park'ta, Aydınlık Evler Tramvay Durağı'nda, Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yanında ve Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi'nde hizmet veriyor.
(İHA-FM-Y)

10.02.2013 15:32:41 TSI

Editör: Wan Haber