Develi Nemciye Mustafa Maşlak Yatılı Bölge Orta okulunda devam eden sporcu gençler Kayseri İl Birincisi oldu.
Yıldız erkeklerde Kayseri İl Birincisi olan Develi NMM. YİBO voleybol takımı 25-28 Şubat 2013 tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Bölgeler arası müsabakalar sonrası Türkiye geneli müsabakalarına katılmayı hedefliyor.
Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri okullar arası Yıldız Erkekler Voleybol maçları tamamlandı. Voleybol dalında ilçemizi daha önce başarıyla temsil eden Nemciye Mustafa Maşlak Yatılı Bölge Ortaokulu bu sene de başarılarını devam ettirdi.
Develi'nin uzak köylerinden gelip Nemciye Mustafa Maşlak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan ve bu okulun pansiyonunda yatılı kalan öğrenciler, yatılı okulların nasıl başarılı hale getirileceklerine iyi bir örnek vermiş oldu. Boş zamanlarını okulun pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Demirci ile voleybol çalışarak geçiren öğrenciler şampiyon olmak için çok çalıştıklarını dile getirdi.
Kayseri'den gelen takımlarla yapmış oldukları beş maçı da set vermeden 3-0 alan Nemciye Mustafa Maslak öğrencileri ikinci kez Kayseri şampiyonluğuna ulaştı. Daha önce de 2011 yılında Kayseri şampiyonu olan temsilcimiz o sene Karaman'da bölgede de şampiyon olarak, Kütahya'da yapılan Türkiye Yarı Finallerinde 4. olarak Türkiye 13. sü olmuştu.
Belediye Başkanı Recep Özkan'ı makamında ziyaret eden voleybolcular desteklerinden dolayı teşekkür ederek Konya'da yapılacak müsabakalar için de Belediye Başkanından destek sözü aldılar.
(AÖ-Y)

18.02.2013 16:15:44 TSI

Editör: Wan Haber