Konya'da 3 yıl önce tartışan iki gencin bulunduğu gruplar karşılaşınca kavga çıktı. Bir kişinin bıçakla yaralandığı kavga, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Topçu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla sokakta yürüyen 19 yaşındaki Yusuf E., 3 yıl önce kavga ettiği 19 yaşındaki Yusuf D. ve arkadaşlarını görünce tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan kavgada, Yusuf E., üzerinde bulundurduğu bıçakla Yusuf D'yi kalçasından bıçakladı. Yusuf D., yaralı halde 150 metre kaçtıktan sonra daha fazla dayanamayarak yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinden kaçan şüpheli Yusuf E. ve bir arkadaşı ise polisler tarafından yakalandı.
Bıçaklama olayının yaşandığı kavga anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde bıçaklanma anı ve şüphelinin kaçtığı görülüyor.
(HİV-AH-Y)

04.02.2013 12:49:30 TSI

Editör: Wan Haber