AK Parti Konya İl Teşkilatı, HAS Parti Konya Eski İl Teşkilatı ile tanışma programında bir araya geldi.
Merkez Bera Otel'de düzenlenen programa AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Veli Tolu, AK Parti Konya Milletvekilleri Cem Zorlu, İlhan Yerlikaya ve Hüseyin Üzülmez ile Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimleri ile Eski Has Parti Konya İl ve İlçe Yönetimleri katıldı. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 'Kardeşlerimizi tekrar aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz' diyerek, bu ortamı sağlayan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Numan Kurtulmuş'a teşekkür etti. Başkan Sorgun, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Eski dostları yeniden bir arada görmek, bizler için tarif edilmez bir mutluluk ve gurur vesilesidir. Bizim konjonktürel ağırlıklarımız önemli değil. Önemli olan özgül ağırlığımız, gönlümüz, sevgimiz. Allah'ın izni ile o kadar büyük bir gönlümüz var ki, sadece HAS Parti değil herkese gönlümüzde yer var. Biz, aynı kaynaktan beslenen ama farklı yollardan aynı hedefe giden bir akarsuyuz. Ya da bir başka ifade ile aynı eseri farklı makamlarda seslendiren iki koroyuz. Şimdi o koro tek sesle o büyük eseri seslendiriyor. Bu anlamda bu buluşmayı çok önemsiyoruz" dedi.
Programa katılan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Veli Tolu da, güçlü Türkiye için güçlü ekip ve birlik mesajları verdi. Programı düzenleyen İl Teşkilatı'na teşekkür eden Veli Tolu, salonda bulunan herkesin ülkenin geleceğine dair aynı duygu ve kaygıyı taşıdığını dile getirdi.
AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, toplantıyı düzenleyen İl Teşkilatı'na teşekkür ederek, "Bundan sonra yapacağımız tek şey, bu bütünleşmeyi gelecek nesillere ulaştırmak ve halkayı daha da genişleterek ülkemize daha güzel bir şekilde hizmet etmektir" diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya da, "Allah'a şükürler olsun ki bugün birileri tarafından milletin önüne kurulan barajlar tek tek yıkılıyor ve su yolunu buluyor. Bu büyük ırmak, sonsuza kadar büyüyerek ve genişleyerek akmaya devam edecek" şeklinde konuştu.
AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Beyazidi Bestami İnan ise, "Yeniden siz değerli kardeşlerimizle birlikte bu büyük çadırdayız ve inşallah ülkemizi daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından programa katılanlar birbirleriyle tanıştı ve uzun süre sohbet ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunma imkanı buldu.
(AH-Y)

09.12.2012 13:43:55 TSI

Editör: Wan Haber