Konyaaltı Kent Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında yapılan Kent Güvenliği Toplantısı'na Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Ali Şentürk, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Mustafa Gürbüz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Muhittin Ergene, Zabıta Müdürü Arif Küçük ile emniyet ve belediye personeli katıldı.
Toplantının açılış konuşması yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kent güvenliğinin sağlanmasında kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemine değindi.Emniyet ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin zaman zaman benzer sorunlar yaşadığını da kaydeden Başkan Böcek, "Yaptığımız bu toplantıyla ilçemizin güvenliğini doğrudan yada dolaylı olarak etkileyecek problemleri önceden tespit edip, gerekli önlemleri hep birlikte alacağız" diye konuştu.
Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Ali Şentürk ise vatandaşın huzur ve güven içinde yaşaması için Konyaaltı Belediyesi ile uyumlu bir çalışma yürüteceklerini söyledi.
Toplantıda ayrıca, Akdeniz Bulvarı'nın yaya öncelikli yol haline getirilmesi, dilenci, hurdacı, seyyar satıcı, gürültü ve görüntü kirliliği ile kaldırım işgalleri konuları da görüşüldü.
(SK-Y)

31.01.2013 14:58:52 TSI

Editör: Wan Haber