Konyaaltı Belediyesi 2013 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında yapılan yılın ilk meclis toplantısında 14 gündem maddesi görüşüldü. Belediyenin 2012 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetlenmesi için denetim komisyonuna Taner Cihantimur, Şafak Otuzaltı ve Yaşar Tabur seçildi.
Daha önce komisyona havale edilen Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi çalışma usul ve esaslarını belirleme amacıyla hazırlanan yönerge taslağı ile plan değişiklikleri komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.
Belediyede sözleşmeli olarak çalışan personelin sözleşme süresinin uzatılması ve yüzde 15'ün üzerinde zam yapılmasıyla ilgili gündem maddesi oybirliği ile kabul edilirken, 18 Kasım 2012 tarihinde Hakkari Yüksekova Taştepe Mevkii'nde Şehit olan Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un isminin ilçe sınırları içerisindeki bir parka verilmesi imar komisyonuna havale edildi.
Alınan kararların ilçeye hayırlı olmasını dileyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni yılın sağlık, huzur, mutluluk ve barış dolu güzel günler getirmesini diledi.
(SK-Y)

07.01.2013 17:14:13 TSI

Editör: Wan Haber