Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve beraberindeki heyet, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül'ü makamında ziyaret etti.
Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve beraberindeki heyeti, Kaymakam Arif Gül kapıda karşıladı. Kaymakam Gül'ün makamında yapılan görüşmede, Kaymakam Gül ile Abdulkadir Konukoğlu ve Adil Konukoğlu, bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Gül, Sanko Holdingin günümüzde tekstilin yanı sıra; enerji, inşaat, ambalaj, iş makinaları, AVM, finans, bilişim, gıda, sağlık ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösterdiğini söyledi. Gül, Oğuzeli ilçesinin Gaziantep il merkezine yakın olması ve metropol ilçe olma yolunda yoğun çalışmalar içerisinde olması nedeniyle, Sanko Holdingin ilçeye yatırım yapması durumunda Oğuzeli Kaymakamlığı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Arif Gül, Oğuzeli hakkında Abdulkadir Konukoğlu ve Adil Konukoğlu'na bilgiler verdi.
(MDC-SO-Y)

21.01.2013 17:56:25 TSI

Editör: Wan Haber