Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Yönetimi, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan KONSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başcı, 2012'de İstanbul Feshane'de ilkini gerçekleştirdikleri tanıtım günlerinin Konya açısından bir ilk olduğunu ifade etti. İstanbul'da gerçekleştirdikleri buluşmanın Konya açısından önemine değinen Başçı, "Yoğun bir katılımla, başarılı bir organizasyonla gerçekleştirilen ve 4 gün süren tanıtım günlerinin şehrimizin ve kültürümüzün tanıtımına önemli katkı yaptığını düşünüyorum. Selçuk Üniversitesi de kültürel ve bilimsel birikimi ile etkinliklerimize renk katmış, Konya'da yüksek öğretimin geldiği noktayı en iyi şekilde konuklara göstermiştir. Sayın Rektörümüze geçtiğimiz yıl organizasyona verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum. 2013 yılı içerisinde 3 başkentin buluşması ile bir kez daha Feshane'de gerçekleştireceğimiz organizasyonda Selçuk Üniversitesi'ni görmek bizleri onurlandıracaktır" dedi.
Selçuk Üniversitesi olarak Konya ile bir bütün olduklarını ve Konya'ya hizmet etmekten her zaman onur duyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Gökbel ise, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek başkentler buluşmasına katılmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını söyledi.
(SA-FM-Y)

28.01.2013 15:08:19 TSI

Editör: Wan Haber