Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi bu kez "Bestelerin Efendisi" adıyla anılan Bülent Özdemir'i ağırlıyor. 24 Ocak'taki konser için program belirlemeyen sanatçı, doğaçlama gelişecek konserde seyirciden gelecek istekler doğrultusunda sahne üstünde repertuarını şekillendirecek.
Karşıyaka'da doğan, müziğe çocuk denecek yaşta davul çalarak başlayan gitar virtüözü, besteci Bülent Özdemir ve müzisyen arkadaşı Hande Dönmez, 24 Ocak 2013 Perşembe günü saat 20.30'da Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi'nde hemşerileriyle buluşmanın heyecanı içindeler.
"Karşıyaka Sevdası" içeriğiyle hazırlanan bu özel konsere pop müziğinin dahi çocuğu, yüzlerce bestesi bulunan "Bestelerin Efendisi" lakaplı, Türkiye'nin Carlos Santanas'sı olarak anılan, Bülent Özdemir belki de, bir insanın gerçekten isteyip de yapamayacağı hiçbir şey olmadığının kanıtı... Sol elini kullanan, her gece kalın teller aşağıda olmak üzere gitarı ters çevirerek çalışan, tek başına bir orkestra çalıyormuş gibi sahneyi ve kulakları dolduran Özdemir'in bestelerini milyonlarca kişi dinliyor.
Sezen Aksu'nun "Deli Kızın Türküsü", "Kınalı Kuzum", Aşkın Nur Yengi'nin "Siyah Beyaz", "Uslandım Artık", Yıldız Tilbe'nin "Hoşçakal", "Sana Değer", Sibel Can'ın "Lale Devri" gibi popüler müziğin unutulmazları arasında yer alan şarkıların bestecisi Özdemir ile çalışma karırı aldığı gün hayatının dönüm noktası olduğunu belirten solist Hande Dönmez, "Bülent Özdemir'i sık sık dinlemeye giderdim. Sanatçıyla çalışma hayali gerçek oldu. Özdemir'le çalışma kararı aldığım gün, hayatının dönüm noktası oldu" dedi.
(HK)

23.01.2013 12:38:46 TSI

Editör: Wan Haber