Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi AtaşehirBelediyespor'u evinde 3-1 yenerek puan farkını 5'e çıkarttı.
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1.Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Konak Belediyespor, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor'u 3-1'lik skorla yenerek puan farkını 5'e yükseltti. Göztepe Gürsel Aksel Sahası'nda ağırladığı rakibini 10. dakikada Gamze İskeçeli'nin golüyle Konak Belediyespor 1-0 öne geçerken devrenin son dakikalarında Merve'nin golüne engel olamayan mavi-beyazlı bayanlar, ilk yarıyı 1-1 beraberlikle kapattı. İkinci yarıda daha etkili oynayan Konak Belediyespor, 55. dakikada Yaşam Göksu'nun golüyle 2-1 ve 88. dakikada Dusa Cosmina'nın attığı şık golle Ataşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek punanını 30'a çıkarttı.
"İNANDIK VE BAŞARDIK"
Zorlu Trabzon ve Ataşehir Belediyespor maçlarını kazanarak büyük bir engeli aştıklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Tavur, "Kulüp olarak bu sezon şampiyonluğu hedefliyorduk. Futbolcularım iki haftalık zorlu periyotu kayıpsz geçerek bunu tüm izleyenlere ve camiamıza gösterdiler. Daha önümüzde 7 karşılaşma var. Biz bu maç trafiğinde en az kayıpla puan farkını sonuna kadar götürmek istiyoruz. Tüm futbolcularımı gönülden kutluyorum" dedi.
(BK-)

04.02.2013 15:43:24 TSI

Editör: Wan Haber