Altay Konak Belediyesi kadın basketbol takımı liderliği bu hafta da korudu. TKB2L A grubunun lideri Altay Konak Belediyesi kadın basketbol takımı, ligde 16'ıncı haftayı da zaferle tamamladı. Buca Serdar Yereli Spor Salonu'nda Altay Konak Belediyespor ve Burhaniye Belediyesi arasında gerçekleşen maçta sevinen taraf Konak oldu.
İlk periyottan itibaren maça daha kolay adapte olan ve puan farkını koruyan Altay Konak Belediyesi kadın basketbol takımı, potaya adını yazdırdı. 95-38'lik skorla sonuçlanan maçta Nazlı Bircan Gökdemir muhteşem performansıyla karşılaşmanın yıldızı oldu. Sporcu, 28 sayı 13 ribaunt,3 top çalma ile double-double yaptı. Bengisu Müezzinler de 16 sayı, 10 ribaunt ile double-double yapan bir diğer oyuncu oldu. Belgin Sarıgedik ve Neslihan Doğan ise sakatlılıkları sebebiyle oyunda yer alamadı.
Altay Konak Belediyesi kadın basketbol maçlarını yakından takip eden Başkan Tartan, 31 puanla liderliği elinde tutan takımı kutlayarak "Kadının gücü yaşamın her alanına yansıdığı gibi sporda da kendisini gösteriyor. İzmir'in sesini kadınlar duyuracak" dedi.
Altay Konak Belediyespor bu Pazar Yalova Spor Salonu'nda Yalova Vip Gençlik ile karşılaşacak.
(HD)

05.02.2013 10:02:38 TSI

Editör: Wan Haber