AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Gençlik Kolları'nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri İlçe Gençlik Kolları Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başkan Köktaş, siyasette başarılı olmak istiyorsanız, "Saygılı olun, disiplinli olun, çok çalışın" tavsiyesinde bulundu.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları başkanlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Fuat Köktaş'ta katılarak yapılan çalışmaları yakından takip etti. Açılış ve yoklamanın ardından gündemi okuyan Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "Her ay düzenli olarak İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile gerçekleştirdiğimiz toplantımıza hoş geldiniz. Toplantılarımızda gençlik kolları başkanlarımızla birlikte ilçelerindeki üye çalışmaları, Mahalle, köy ve sandık kurulları gibi yapmış olduğu faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bununla birlikte Bölgesel Gençlik Danışma Meclisi Toplantıları ve İlçeler Arası Gençlik Bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bu programlarla ilgili olarak da ilçe başkanlarımızla bilgi paylaşımı gerçekleştiriyoruz" dedi.
Gençlerin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını belirten Başkan Fuat Köktaş, "Sizlerin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyor programlarınıza katılıyorum. Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğunuz Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un anma programınıza katıldım. Siz gençlerin Ersoy'u örnek alması, saygı ve saygıyla yad etmesi, milli, manevi değerlerimize sahip çıkmanız bizleri onurlandırıyor. Yine Akademik Koordinasyon Kulübünüzün Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde düzenlemiş olduğu gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'ın katılımcı olduğu 'Ortadoğu siyaseti' konulu konferansınıza da katıldım. Gençlerimizin bu tür etkinlerle topluma yararlı bireyler olarak yetişmesi, yaşanan olaylarda karşısında sağduyulu olması, bilgi haznelerini genişletmesi bizleri yine çok mutlu ediyor" diye konuştu.
Hiç bir başarının çalışmadan elde edilemeyeceğine vurgu yapan Başkan Fuat Köktaş, "Her başarının altında iyi niyet ve disiplinli çalışma vardır. Her zaman saygılı olun, disiplinli olun ve herkesten çok çalışın. Bunları yaptığınız sürece yaptığınız çalışmalardan sonuç alır, her zaman başarılı olursunuz" şeklinde konuştu.
Gençlerin siyasetle ilgilenmesi gerektiğini dile getiren Başkan Köktaş şöyle devam etti: "Genç arkadaşlarım dersleriniz ya da meslekleriniz ile meşgul olurken, bir taraftan da ülkenin bu günkü siyaseti, yakın ve uzak geçmişiyle meşgul olmanız doğru bir davranış olacaktır. Siyasete ilgisiz kalmak ülke geleceğine ilgisiz kalmak anlamına gelir. Bir genç insanın ülkede vermiş olduğu mücadeleyle geldiği noktayı örnek vermek gerekirse bunun en güzel örneği Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'dır, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."
Toplantı ilçe başkanlarının sunumuyla sona erdi.
(SAM-SLH-Y)

06.01.2013 15:56:57 TSI

Editör: Wan Haber