AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Samsun Büyükşehir sınırları içinde yapılan ankette AK Parti'nin oy oranının 57.7, Büyükşehir Belediyesi'nden memnuniyetin ise yüzde 70'in üzerinde olduğunu Başbakanımızdan dinleme imkanımız oldu" dedi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 7 Şubat Perşembe günü AK Parti Genel Merkez'inde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Karadeniz Bölgesi Bölge koordinatörleri, milletvekilleri, il başkanları ve belediye başkanları ile bir araya gelinen toplantıyla ilgili olarak basın açıklaması yaptı. Köktaş, "7 Şubat Perşembe günü Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın huzurlarında yapmış olduğumuz toplantı verimli ve faydalı geçti. Başbakanımızın huzurlarında illerin ekonomilerinin 10 yıl içerisinde nereden nereye geldiğini, il özel idaresi hizmetlerinin ne kadar başarılı çalışmalar yaptığını, kamu yatırım miktarlarının ne kadar olduğunu ve ayrıca teşkilat durumlarının nasıl olduğu konuları hakkında görüş alışverişin de bulunulduğu gibi demokratik açılım ve terörün bitirilmesiyle ilgili belirlenen yol haritasına Karadeniz'in nasıl baktığı konusunda bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Kuruluşundan bugüne kadar Olağan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantılarına önem veren Genel Başkanımız bu tip bölgesel toplantılara da önem ve ehemmiyet vermektedir.
Bu anlamda bu toplantımız hem bölgemiz açısından hem de ülkemiz açısından faydalı olmuştur.
Ayrıca bu toplantıda hem Türkiye genelinde yapılan hem de il bazında yapılan anketleri Genel Başkanımızdan öğrenme fırsatını yakaladık. Bu ankete göre AK Parti'nin Türkiye'de yüzde 52'nin üzerinde olduğu, il ölçeğinde ise bölge illeri arasında en iyi illerden biri olduğumuzu, belediye hizmetleri memnuniyeti açısından da iyi olduğumuzu öğrenmiş olduk. Şöyle ki, mevcut Samsun Büyükşehir sınırları içinde yapılan ankette AK Parti'nin oy oranının yüzde 57.7, Büyükşehir Belediyesi'nden memnuniyetin de yüzde 70'in üzerinde olduğunu Başbakanımızdan dinleme imkanımız oldu" diye konuştu.

SAMSUN TEŞKİLATI KAMPA GİRİYOR
Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak organize edecekleri AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın ve onun uygun gördüğü genel başkan yardımcısı ve ilgili konuşmacıların katılacağı teşkilat içi eğitim toplantısının 16-17 Şubat tarihlerinde Yalçın Otel-Fatsa'da gerçekleştireceklerini açıkladı. İki gün sürecek olan teşkilat içi eğitim programı kapsamında teşkilat olarak kampa gireceklerini belirten Başkan Köktaş, "Genel Merkezimizin düzenleyeceği ve 2 gün sürecek olan teşkilat içi eğitim programıyla kampa gireceğiz. Eğitim programında genel merkez katılımcıların teşkilat üyelerine vereceği bilgi ve tecrübe paylaşımı teşkilat içindeki birlik, beraberlik ve koordinasyonun pekiştirilmesi açısından da önemli olacaktır. Yine daha sonraki süreçte yerel yönetimlere yönelik hazırlıklarımızı tamamlayarak inşallah 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Samsun'da oy oranımızı artırarak partimizi başarıyla çıkartacağız" şeklinde konuştu.
(SAM-SLH-Y)

11.02.2013 17:06:09 TSI

Editör: Wan Haber