AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Sözü eğip bükünlerden olmadık, verdiği sözü unutanlardan da olmadık. Vezirköprü'ye gelip sonra sırtına dönenlerden olmadık. Terme'ye gelip sırtını dönenlerden olmadık. Biz doğruyu gizleyenlerden, yanlışa göz yumanlardan değiliz" dedi.
AK Parti Terme İlçe Danışma Kurulu Meclis Toplantısı'nda, Kocaman Beldesi MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yalçın düzenlenen tören ile AK Parti'ye katıldı. Meclis üyesi Mustafa Yalçın'ın parti rozetini AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş taktı.
Terme ilçesinde düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı'na AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu, il, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmalarını yapan AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, ilçe teşkilatının yapmış olduğu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertan, parti üye kayıt işlemlerin hızla devam ettiğini de dile getirdi.
Danışma Kurulu Meclis toplantısında ayrıca Kocaman Beldesi MHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yalçın düzenlenen tören ile AK Parti'ye katıldı. Meclis üyesi Mustafa Yalçın'ın parti rozetini AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş taktı.
Yapılan değerlendirmelerin, görüş alışverişinin ardından talepleri ve görüşleri tek tek not aldığını dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Sözü eğip bükünlerden olmadık, verdiği sözü unutanlardan da olmadık. Vezirköprü'ye gelip sonra sırtına dönenlerden olmadık. Terme'ye gelip sırtını dönenlerden olmadık. Biz doğruyu gizleyenlerden, yanlışa göz yumanlardan değiliz. AK Parti kuruluşundan itibaren Samsun'un meselelerini cesaret ile dile getirdik. Samsun'un önünü tıkayan, Samsun'a ayak bağı olan ve hemşehrilerimize kan kusturan, her ne kadar mesele varsa onu kendi meselemiz edindik. Seçim meydanlarında AK Parti'nin programında ne yazdıysak, seçim meydanlarında ne dediysek, bunun arkasında durduk, bunları yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz" diye konuştu.
Başkan Köktaş, "İlçelerimizin en önemli sorunları yol, su, kanalizasyon, eğitim ve sağlık sorunlarıyken bunların hepsi gündemden neredeyse çıkmış ve çıkmak üzere. Artık talepler istekler alan değişmiştir. Vatandaşımızdan oyun parkları, sosyal yaşam alanları gibi taleplerle karşılaşmaktayız. Evet bunları da yapmak bu hizmetleri de sunmak bizim görevimiz ve vafizemizdir. İmkanlarımız el verdiği sürece bu çalışmalarda milletimizin hizmetine sunulacaktır" şeklinde konuştu.
Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Samsun'un bütün ilçelerinde olduğu gibi Terme'de AK Parti'ye her zaman artarak desteğini vermiştir. Terme, her zaman arkamızda dimdik, sapa sağlam durmuştur. Bundan sonraki süreçte de Termeli hemşehrilerimiz, Terme teşkilatlarımız her ne pahasına olursa olsun her şartlarda arkamızda dimdik duracağını biliyor ve buna inanıyoruz. Gelecek yerel seçimlerde de yine bu desteği ve bu birliği Terme dahil tüm ilçelerle birlikte gösterileceğine inancımız tamdır."
(SAM-SLH-Y)

01.12.2012 12:30:49 TSI

Editör: Wan Haber