AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Halkla özdeşleşen AK Parti, toplumda yok olan güven duygusunu 3 Kasım 2002 tarihinden sonra yeniden milletine tesis etmiş, herkesin yarınlara güvenle bakmasını, kendisini bu toplumun saygıdeğer ve horlanmayan bir ferdi olarak hissetmesini sağlamıştır" dedi.
AK Parti Ayvacık İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı ilçe teşkilat binasında yapıldı. Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmalarını yapan AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, ilçe teşkilatının yapmış olduğu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İlçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının açılış konuşmalarının ardından, köy ve mahalle temsilcileri, ilçede yaptıkları çalışmaları ve talepleri dile getirdiler.
Yapılan değerlendirmelerin, görüş alışverişinin ardından talepleri ve görüşleri tek tek not alan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "AK Parti, 'insan' merkezli siyasi bir partidir. Biz Yunus'un diliyle 'Yaratılanı, yaratandan ötürü severiz.' Bu anlayış içinde en üstün hizmetin, insana hizmet olduğuna inanır. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı çalışmalarının hedefini teşkil ederiz. AK Parti, insanın, insanca yaşamasının yöntemi olan sosyal devlet anlayışının hayata geçirilmesine de özel önem verir. Halkla özdeşleşen AK Parti, toplumda yok olan güven duygusunu 3 Kasım 2002 tarihinden sonra yeniden milletine tesis etmiş, Herkesin yarınlara güvenle bakmasını, kendisini bu toplumun saygıdeğer ve horlanmayan bir ferdi olarak hissetmesini sağlamıştır. Bu anlamda AK Parti Türkiye'nin tüm dinamiklerini bünyesinde barındıran, çoğulcu, demokratik, sivil ve yepyeni siyasi aklı temsil eden tek partidir" diye konuştu.

EN BÜYÜK ZENGİNLİK GENÇLER
AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "Liderimiz, Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hedeflerinden Türkiye'nin 2023 hedefine ulaşabilmesi için adalet, güven ve istikrar üreten güçlü iktidarlara ihtiyacı vardır, AK Parti'ye ihtiyacı vardır. Eğitim'den tarım'a ulaşım'dan toplu konut ve kentsel dönüşüme kadar yaptığı devrim niteliğindeki hizmetlerle AK Parti iktidarı bunu kanıtlamıştır.
En büyük değerimiz ve zenginlik kaynağımız, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusumuzdur.
Nüfusumuzun nitelikli hale getirilmesi, bilgi ile donatılması AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar şaşmaz hedefi olmuştur. Eğitim alanında gerek fiziki ve teknolojik alt yapı, gerek eğitime erişim gerekse de kalite konusunda çok önemli gelişmeler kaydettik. En fazla sayıda öğrenciye, en yüksek öğrenim kredisi AK Parti iktidarı ile sağlandı. Eğitimli, sağlıklı, dünyadaki emsalleriyle yarışabilen ve idealizmle donatılmış bir gençlik, Türkiye'ye yakışan bir gençliktir. İlgili bakanlıklarımızın ortak çabaları ve belediyelerimizin süreçlere dahil edilmesiyle, gençliğimizin sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere daha fazla teşvik edilmesi yine AK Parti iktidarında gerçekleşmiştir" şeklinde konuştu.
Başkan Fuat Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti Yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışına sahiptir. Türkiye'de gerçek yerel kalkınma AK Parti ile başlamıştır. Kentsel dönüşüm projeleriyle, yaşanabilir ve yüksek standartlarda yenilenmiş kentler kurarken, tarihi kentlerimizi korumaya, tarihi eserlerimizi ihya etmeye devam ediyoruz. En yüksek sayıda toplu konut yapımını AK Parti iktidarı gerçekleştirdi. Amacımız yuva yıkmak değil, yuva yapmaktır. Bir tek aileyi bile mağdur etmeden, sokakta bırakmadan modern ve depreme dayanıklı konutlarda ve tüm sosyal ihtiyaçları içinde barındıran bir çevrede yaşamasını temin etmek en büyük hedeflerimizden biridir. Yine duble yol yapımında en büyük atılımı AK Parti iktidarı yaptı. 2012 hedefi 15 bin kilometre yol olan AK Parti iktidarı hedefine çoktan ulaştı geçti bile. Biz AK Kadrolar, bu milletin sofrasına bereket katmak, aşına aş katmak için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Bu anlamda durmak yok yola devam diyor, Yolunuz da, bahtımız da açık olsun diyorum."
(SAM-SLH-Y)

21.01.2013 14:16:46 TSI

Editör: Wan Haber