AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın il binasında düzenlediği toplantıya katıldı.
AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Pala ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ladik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hikmet keyifli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım Mahalle Başkanları ile AK Parti İl Binası toplantı salonunda bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da katıldı.
İl ve ilçe Kadın kolları teşkilatının oldukça başarılı olduğunu birlik ve beraberlik içersinde hareket ettiklerini dile getiren il başkanı Av.Zeynep Gürbüz, "Her ay düzenli olarak yaptığımız toplantılarda yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veriyoruz. Bu toplantılarımız da yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız tanışma ve kaynaşma fırsatı buluyor, bilgi paylaşımı yaparak çalışmalarımıza yansıtıyoruz" dedi.
Partili kadınlara, AK Parti'nin siyasette kadına bakışından, yerel seçim çalışmalarına, bire bir iletişimin gerekliliğinden ailelerle yapılacak çalışmalara kadar birçok konuyu paylaşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti iktidarı olarak, kadınların toplumsal hayatta, iş hayatında, siyasette daha güçlü bir şekilde var olabilmeleri, eğitim fırsatlarından mahrum kalmamaları için çok büyük reformlar gerçekleştirildi. Kanunlarda önemli değişiklikler yapıldı. Projeler, kampanyalar hayata geçirildi" diye konuştu.
Sahada çalışmanın gerekliliğine dikkat çeken Başkan Köktaş, şöyle devam etti: "Bu noktada kadınlara önemli görevler düşüyor. Mahalle başkanları bulundukları bölgelerdeki çalışmaları planlayıp birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesini sağlamaları gerekiyor. Ev ev, kapı kapı dolaşarak birebir, yüz yüze iletişimi ön planda tutun. Üzerimizdeki emanet ve sorumluluk çok yüksek. Bize duyulan bu güvenin hakkını vermek için güç birliği yapmalı, çalışmalarımızı da buna göre sürdürmeliyiz. Bizler her zaman siyasette kadının sesini ve kadının bakışını önemseyerek hareket ettik" şeklinde konuştu.
(SAM-SLH-Y)

25.01.2013 14:57:16 TSI

Editör: Wan Haber