Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) başkanlığına seçilen Mustafa Coşkun ve yönetim kurulunu ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
MÜSİAD' ın ilimizde kurulduğu günden itibaren güzel çalışmaları olduğunu ve Sivas'ın gelişmesi açısından büyük katkılar sağladığını ifade eden Köksal, Sivas'ın ortak sorunları noktasında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye gayret gösterdiklerini söyledi.
Sivil toplum örgütlerinin de önemine değinen Köksal, "Sivas'taki sivil toplum örgütleri ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması için her zaman işbirliği yapmaya hazırız. MÜSİAD' ın oluşumunu ve çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Faydalı hizmetleri bulunan MÜSİAD ın başkanı Mustafa Coşkun nezdinde yeni yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Coşkun ise işadamları derneği olarak yeni yönetim ile hizmete talip olduklarını söyledi. Bu hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Coşkun, Sivas'a yatırım noktasında ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını ifade etti.
(UY-ZB-Y)

11.02.2013 15:19:26 TSI

Editör: Wan Haber