Akhisar Belediyesi, Genç İş Adamları Derneği ve Sanayici İş Adamları Derneği tarafından üç yıldan buyana sürdürülen Tecrübe Paylaşım Programı'nın Ocak ayı konuğu, restoran zinciri Köfteci Ramiz'in sahiplerinden Bircan Taşkınlar oldu.
Türkiye'de Akhisar köftesini tanıtan ve 25 ilde 119 şubesi bulunan Köfteci Ramiz'in ortaklarından Bircan Taşkınlar, Akhisar Belediyesi Meclis Salonu'nda tecrübelerini paylaştı. 1949 doğumlu olan Taşkınlar, Altıeylül İlkokulu, Ali Şefik Ortaokulu ve Akhisar Lisesi'nden mezun olduğunu belirtti. Yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünnde tamamladığını dile getiren Taşkınlar, babası sayesinde hayatı boyunca hep kendisinden yaşça büyük arkadaşları ile aynı ortamlarda bulunduğunu belirtti.

MARKA OLMANIN YOLU İSTANBUL'DAN GEÇER
Marka olmanın yolunun İstanbul'dan geçtiğini belirten iş adamı Bircan Taşkınlar, iş hayatından da kısa kesitler verdi. Taşkınlar, salonu dolduran dinleyicilere şu önerilerde bulundu: "iş hayatınızda arkadaşlarınıza ve dostlarınıza iltifatı esirgemeyin. Bir defada yapılması zor işleri küçük parçalara ayırın. Faydalı, güzel ve neşe dolu olmayan her şeyden uzak durmaya çalışın."
Moderatörlüğünü Manisa İl Genel Meclis üyesi Kefayettin Öz'ün yaptığı Tecrübe Paylaşım Programı'nın ardından, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Çatalcalı ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Sait Yalçın, günün anısına konuk Bircan Taşkınlar'a paket ve çiçek takdim etti.
(BG-ERG-Y)

11.01.2013 12:26:49 TSI

Editör: Wan Haber