Kocasinan Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısını yapmak üzere 4 Şubat Pazartesi günü toplanıyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kocasinan Belediye Meclisi'nin, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden 4 Şubat Pazartesi günü saat 16.00'da meclis salonunda toplanarak gündemindeki konuları görüşüp karara bağlayacağını söyledi.
19 gündem maddesiyle toplanacak meclisin ağırlıklı olarak imar konularını görüşeceğinin altını çizen Yıldız, "Gündemimizde imar plan değişiklik talepleri yanında İmar Komisyonu'ndan gelen raporlar da görüşülerek karara bağlanacak. 2013 Mali Yılında zabıta personeline ödenecek fazla çalışma ücreti tespit edilecek. Belediyemizin, Kayseri Spor etkinlikleri A.Ş'ye yüzde 1 oranında ortak olması ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna katılması planlanan 4 aracın alımı için de karar verilecek. Belediyemizle Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı arasında protokol imzalanması için belediye başkanına imza yetkisi verilmesi de görüşülerek karara bağlanacak" diye konuştu.
Yıldız, "Saraybosna Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımızın, Zümrüt yada Yeni Pervane Mahallesi'ne bağlanma talepleriyle Sümer ve Yeni Pervane Mahallesi'nde Kayseri Elektrik Şirketi'nin kuracağı trafo yerlerinin tespit edilmesi karara bağlanacak" dedi.
(MFT-ZB-Y)

02.02.2013 11:21:49 TSI

Editör: Wan Haber