Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Söke-Koçarlı Ovası 2. Kısım Arazi Toplulaştırma Projesi kapsamında Koçarlı'da mülakat çalışmaları başladı.
Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Söke-Koçarlı Ovası 2. Kısım Arazi Toplulaştırma Projesi kapsamında Koçarlı ilçesine bağlı Yeniköy ve Bıyıklı beldeleriyle başlayan çiftçi mülakat çalışmaları köylerde devam edecek.
Yeniköy ve Bıyıklı beldelerinde çiftçi mülakat çalışmalarının 01 Şubat 2013 tarihi itibariyle tamamlanacağını açıklayan Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, "Koçarlı ilçemize bağlı Kasaplar, Yağhanlı ve Haydarlı köylerinde 04-06 Şubat 2013 tarihleri arasında mülakat çalışmalarına başlanacak. Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzce yürütülen Söke-Koçarlı Ovası 2. Kısım Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi; Koçarlı ilçesine bağlı Yeniköy ve Bıyıklı beldeleri ile Kasaplar, Yağhanlı ve Haydarlı köyleri, Söke ilçesine bağlı Çalışlı, Karaatlı, Bağarası-Yeniköy, Burunköy, Akçakaya, Pamukçular, Nalbantlar köyleri ile Bağarası Beldesi olmak üzere toplam 13 yerleşim birimini kapsıyor. Proje kapsamında 9 bin 877 hektar alanda arazi toplulaştırması ile bu sahada 322 kilometre tarla içi yol, sanat yapısı, tesviye yapılması işlerini içermektedir. İnşaat çalışmaları ile toplulaştırma proje planlamaları 2014 yılında tamamlanması planlanmaktadır" dedi.
(MB-İK)

01.02.2013 11:43:14 TSI

Editör: Wan Haber