Kocamın Ailesi dizisi her zaman olduğu gibi bu bölümde herkesi ekranlara kilitledi. İzleyicilerinin merakla beklediği hatta bu meraktan üşenmeyip araştırmaya kalktığıu  Kocamın Ailesi son bölümde neler yaşanıyor? Şeniz herzaman olduğu gibi bu defade kocasının peşine düşmüş. Kocamın Ailesi'nde son bölümde neler yaşandı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Şeniz herkesten habersiz kocasının derdine düşmüşken bizimkileri çoktan düğün telaşı sardı. Peki Kocamın Ailesi'nde yeni bölümde neler yaşanacak? Kocamın Ailesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Şeniz herkesten habersiz kocasının derdine düşmüşken bizimkileri çoktan düğün telaşı sardı. Peki Kocamın Ailesi'nde yeni bölümde neler yaşanacak? Kocamın Ailesi yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

 

Kocamın Ailesi'nde son bölümde neler yaşandı?

Şeniz herkesten habersiz kocasının derdine düşmüşken bizimkileri çoktan düğün telaşı sarmıştır. Hazırlıklar son hız devam ederken ailenin en büyüğünün teşrifiyle ailenin acılısı da tam olur. Miray, Can ve Gülay, Fatih’in yeni sevgilisine anlam vermeye çalışırken, Gazanfer kendi düğününe de damgasını vurur.

Editör: Wan Haber