Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Hep beraber Mersin'in kötü imajını değiştireceğiz" dedi.
Bozyazı ve Anamur MHP ilçe Teşkilatını ziyaret eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a partililer yoğun ilgi gösterdi.
İlk olarak Bozyazı ilçesine bağlı Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş'ı ziyaret eden Başkan Kocamaz, bir süre sohbet etti.
Daha sonra Bozyazı MHP ilçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Kocamaz'ı ve beraberindekileri İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı yaptığı konuşmada, "Mersin'de MHP Büyükşehir Belediyesini alacaksa Burhanettin Kocamaz'la alacaktır. Başka bunun alternatifi yoktur. 8-9 yıldır beraber çalışıyoruz. 9 yıldır belediye başkanıyım. Burhanettin Kocamaz'ın bu yolda başarılı olacağına inanıyorum" dedi.
Başkan Kocamaz ve ekibi daha sonra Anamur İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ilçe yöneticileri ile kalabalık partililer tarafından alkışlarla karşılandı.
Partililerle tanışma ve kaynaşma için yola çıktıklarını söyleyen Başkan Kocamaz, gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür etti. Kocamaz, "Bugün sizleri ziyaret etmemin gayesi bildiğiniz gibi en son büyükşehir yasası deniliyor ama ben bu yasanın büyükşehir yasası değil, bütün şehir yasası olduğunu düşünüyorum. Anamur'un Ören'inden Tarsus'un Yenice'sini kapsayacağı için bütün şehir yasası diyorum. Bu yasayı kendimize avantaj olarak döndürmeliyiz. Hep birlikte Mersin ortak paydası etrafında Mersin'in problemini çözme mecburiyetimiz var. Dolayısıyla bu yerel yönetim yasası çıktıktan sonra yaklaşık 14 ay sonra yeniden sandığın başına gideceğiz. Bu sefer Toroslar'ın tepesindeki insanlarımız dahi Mersin Büyükşehir için oy kullanacak. Mersin'in Milliyetçi Hareket Partililerce, yani ülkücüler tarafından yönetilmesinde geç kalındığını düşünüyoruz. Mersin genelini artık ülkücülerin yönetmesi lazım" ifadesini kullandı.
Mersin'in kötü imajını hep birlikte değiştireceklerini söyleyen Başkan Kocamaz, "Mersin'in bu kötü imajının da süratle değişmesi gerekiyor. Yeter ki bir, beraber olalım. Yeter ki nefsimizi bir kenara atıp, başarıya kilitlenelim. Tarsus'ta gerçekleştirdiğimiz başarılı hizmetleri Mersin'de de yapacağız. Tek başına Burhanettin Kocamaz bir hiçtir. Ağaç dalıyla gürler, gönüller bir araya gelirse gönüller, gövdeler bir araya gelirse gövdeler, bir araya gelir elele tutuşursa insanlar Allah'ın izniyle başaramayacak hiçbir olay yoktur. Allah yar ve yardımcımız olsun. Burada dava arkadaşlarımızın gönül kırgınlığına düşmeden, başarıya kilitleneceğini düşünüyorum. Bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Kocamaz, Tarsus'ta sağlanan başarı ve huzuru Mersin'de de başaracaklarını vurguladı.
(ERY-Y)

08.01.2013 10:36:50 TSI

Editör: Wan Haber