Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Kocaelispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında "Her maçı final havasında oynuyoruz" dedi.
Eroğlu, 6-2 kazandıkları maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Her zaman dediğimiz gibi ikinci yarının daha zor geçeceğini söylemiştik. Fakat biz de ona göre kadromuzu güçlendirdik. 6-2'lik sonuç iyi bir skor. Bu tarz takımlar zorlu takımlar. Bir hatamızdan gol yedik fakat sonradan maçı çevirmesini bildik. Rakip takımı da içinde bulunduklara duruma rağmen sahadaki mücadeleleri için tebrik ederim. Biz her maçı final havasında oynuyoruz. Maça bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Altınordulu oyuncu Efe Karaoğlu, "Biraz maça tedirgin başladık. Rakibimizi hiçbir zaman küçümsemedik. İyi bir dakikada gol bulduk. Her geçen gün de daha iyiye gidiyoruz. Aramıza katılan yeni arkadaşlar ile de gücümüze güç kattık. İnşallah sezon sonu şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.
İzmir ekibinin oyuncularından Emre Doğan da, "Maça iyi başladık ve son dakikaya kadar da kontrolümüz altında götürdük. Sezon başından hedefimizi belirlemiştik. İnşallah 5 Mayıs'ta da şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz " diye konuştu.
(EA-EYB-S)

27.01.2013 16:42:18 TSI

Editör: Wan Haber