Kocaeli'de, araç sürücüleri ve yayaların dikkatsizliğinin kazalara yol açtığı belirtildi.
Derince D-100 karayolundan Çenesuyu'na girmek isteyen bir araç, virajı alamayarak kaldırıma çıktı. Havalanan araç, karşı şeridi geçerek yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada araç içindeki sürücü yaralandı.
İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı Santral Kavşağı mevkiinde yaya geçidini kullanarak karşıdan karşıya geçmek isteyen 3 arkadaştan ikisi süratli gelen aracı fark ederek koşmaya başladı. Ancak bir genç, geri dönmek isteyince süratle gelen aracın çarpması sonucu havaya fırladı. Kazada yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Gece saatlerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen aceleci bir genç, göz göre göre kendini otomobilin önüne attı. Otomobilin çarpması sonucu havaya fırlayan genç yere düştükten sonra kalkarak hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.
İzmit'te şehir içi halk otobüsünün dikkatsiz sürücüsü, duraktan yolcu aldıktan sonra bariyerlere girdi. Kazada maddi hasar meydana gelirken yolcular kazayı yara almadan atlattı. İzmit D-100 karayolu Kandıra Sapağı mevkiinde araçların arasından karşıya geçmeye çalışan bir kişi, kamyonun çarpması sonucu metrelerce sürüklendi.
Mobese kameralarının, şehir içinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazalarını saniye saniye kaydettiği tespit edildi.
(NA-MA-HO-Y)

31.12.2012 15:28:40 TSI

Editör: Wan Haber