Kocaeli'nin Başiskele İlçesinde mevlid dinledikten sonra evlerine gitmek için otomobillerine binmek isteyen 4 kişi, freni boşalan kamyonun kendilerine çarpması sonucu kamyonla otomobilin arasına sıkıştı. İtfaiye erleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılardan bir tanesi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Başiskele Seymen Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken bir kişi ise yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre, Sedat Özer isimli kamyon şoförü İzmit Caddesi Başköy Sokak'ta park halinde duran 41 E 5162 plakalı kamyonunu çalıştırmak istedi. Aniden hareket etmeye başlayan kamyonun freni de patlayınca aynı caddedeki bir eve mevlid için gelen ve tam o sırada evlerine gitmek için otomobillerine binmek üzere olan Hızır Gür, Gürol Uzuner, Fikriye Çakır ve Nihat Şenol'a çarptı. Çaprma sonucu yaralılar otomobil ile kamyon arasında sıkışırken, olay yerine çok sayıda 112 ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Yaralılar itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahaleleri sonucu bulundukları yerden çıkartıldı. Yaralılardan Hızır Gür Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Gürol Uzuner Gölcük Devlet Hastanesi'ne, Fikriye Çakır İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Nihat Şenol'a ise olay yerinde 112 ekipleri uzun süre kalp masajı yaptı. Ardından ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şenol tüm müdahalelere kurtarılamadı. Kamyon sürücüsü Sedat Özer polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(UU)

04.02.2013 01:03:08 TSI

Editör: Wan Haber