Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda işçi ve memur sendikalarıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, son aylarda artan gerilimi değerlendirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından Teona Otel'de düzenlenen kahvaltıda polis ile işçi ve memur sendikaları bir araya geldi. Genellikle miting alanlarda karşılaşan iki taraf bu kez aynı masada oturdu, birlikte kahvaltı yaptı. Programa İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Güvenlik Şube Müdürü Mehmet Şahan, çok sayıda polis ve sendikacı katıldı. Son aylarda polis ve sendikalar arasında yaşanan gerilimi değerlendiren Çelik, "Biz kimsenin hakkını gasp etme amacında değiliz. Gelen istihbarı bilgileri değerlendiriyoruz, olumsuz sonuçlara gebe kalacak kitlesel eylemlere izin vermiyoruz" dedi.
Türk geleneklerinin birlikte olmaya teşvik ettiğini ve birlikte olanları ödüllendirdiğini söyleyen Çelik, "Bizler alanlarda da, evlerde de, masalarda da karşılaşacağız ama karşılıklı kurallarımız olacak. Bu kurallar birbirimize saygı ve sevgi göstermeyi gerektirecek. Sizler elbette ki kurallar çerçevesinde haklarınızı arayacaksınız" diye konuştu.
(UU)

13.01.2013 16:44:13 TSI

Editör: Wan Haber