Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel merkez ile Kızderbent ve Yalakdere'de incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, "Karamürsel'e gönlümüzü verdik. Karamürsel'e ve Karamürsel halkına sevdayla, aşkla hizmet ediyoruz'' dedi.
Başkan Karaosmanoğlu'na ilçedeki temaslarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel eşlik etti. Karamürsel Esnaf ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Kızderbent, Başkiraz ve Yalakdere'deki incelemelerinin ardından ilçedeki ulaşımcılarla bir araya geldi.
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen, onların hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini alan Karaosmanoğlu, "Karamürsel, Kocaeli'nin parlayan yıldızı oldu. Karamürsel'e geldiğimde nefes alıyorum. Karamürsel'i ve Karamürsellileri çok seviyorum. Biz siyaseti halka hizmet olarak algılıyoruz. Belediyecilik suyundan parkına, yolundan köprüsüne hizmet etmektir. Büyükşehir olarak, Karamürsel'e güzel hizmetler yaptık. Bundan sonra da Karamürsel'e ve Karamürsel halkına hizmetlerimiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.
(UU)

16.02.2013 10:36:11 TSI

Editör: Wan Haber