Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çalışan gazeteciler günü nedeni ile bir ilki gerçekleştirerek basın mensupları adına ağaç dikti.
Başkan Kocadon 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Basın mensuplarının çalışan gazeteciler gününü kutlayan Kocadon daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin Muğla Büyükşehir belediye başkanlığına aday mısınız? sorusuna politik bir cevap veren Kocadon " bir dönem daha halkıma hizmet etmek için aday olacağım. Ama bu Büyükşehir ya da Bodrum adaylığı olabilir. Henüz net bir şey yok. Ancak yapılan anketlerde çoğunlukla benim ismim geçiyor. Fethiye ve Marmaris'ten de çok destekçim var"dedi.
Yıllardır yapımı gerçekleşmeyen ve yılan hikayesine dönen Katı atık projesinin Turizm Alt Yapı Hizmet Birliğin den alınıp Belediyeler Birliği'ne geçmesi sorusuna ise Muğla büyükşehir olduktan sonra katı atık sorununu büyükşehir belediyesinin takip edeceğini ve bu sorununda en kısa zamanda çözüleceğini belirtti. İş kazası geçirdiği dönemde basının büyük desteğini gördüğünü belirten Mehmet Kocadan " 99 gün içeride olduğum dönemde ulusal ve yerel basında görev yapan gazeteci arkadaşlarımdan büyük destek gördüm. Beni bütün dünyanın gündemine taşıdınız. Sizler sayesinde Türkiye ve dünya genelinden büyük destekçilerim oldu. Gecenizi gündüzünüze katıp zor şartlarda çalışıyorsunuz" dedi.
Daha sonra basın mensupları ile Kumbahçe sahiline geçen Kocadon, bir sürpriz yaparak gazeteciler adına ağaç dikti. Benjamin(bodrum ağacı) cinsi bir ağaç diken Başkan Kocadon basın mensupları ile ağaca toprak attı.
(EA-MB-İK)

10.01.2013 13:26:03 TSI

Editör: Wan Haber