Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) birbirinden farklı branşlarda vermiş olduğu eğitimlerle Kocaeli halkına hizmet etmeye devam ediyor. Eğitimlere verilen aradan sonra KO-MEK, yeniden 41 kurs merkezinde meslek ve sanat eğitimleri ile hizmet vermeye başladı.
Kocaeli'ndeki herkese hitap eden verdiği eğitimlerle halkın ilk tercihi olan KO-MEK kurslarına her geçen yıl ilgi biraz daha artıyor. Binlerce insan hem iş sahibi olmak hemde kişisel gelişim için KO-MEK kurs merkezlerine akın ediyor. KO-MEK'te yeni dönem kursları gerek internet üzerinden gerekse bireysel başvurular ile ikinci dönemde 23 bin 706 kursiyer ile eğitimlerine başladı.
Kocaeli'nde birçok insana istihdam olanağı sağlayan KO-MEK, ikinci dönem eğitimlerine 112 branş ile devam ediyor. Metal teknolojisinden bilişim teknolojilerine, el sanatları teknolojilerinden kişisel gelişim ve eğitimine kadar birbirinden farklı kursları ile halka ücretsiz eğitim ayrıcalığı sunan KO-MEK, şuana kadar 270 bin vatandaşa eğitimlerini ulaştırdı.
KO-MEK 'in yeni dönemdeki kurslarından eğitim almak için Kocaeli'nin dört bir yanında bulunan KO-MEK Kurs Merkezlerinden veya KO-MEK'in internet sitesi www.komek.org üzerinden başvuru yapılabilir.
(MA-MA)

12.02.2013 11:38:28 TSI

Editör: Wan Haber