Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi kursları, (KO-MEK)kursiyerleri ile gerçekleştirdiği sosyal projelerle hayatın her alanında yer almaya devam ediyor. Kandıra KO-MEK kurs merkezinin, Aile Eğitimi ve Kuaförlük sınıfı kursiyerleri Kandıra Kent Ormanına 100 adet meyve ağacı dikti. Ağaç dikme programına 65 kursiyer katıldı.
KO-MEK kursiyerleri sabah saatlerinde kurs merkezinde bir araya gelerek, meyve ağaçlarını dikecekleri Kent Ormanına doğru harekete etti. KO-MEK yönetici ve usta öğreticilerinin öncülük ettiği program kapsamında kursiyerler Kandıra Kent ormanına 100 adet meyve ağacı dikti. Kandıra Belediyesi Park Bahçeler Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ağaç dikimi öncesinde kursiyerlere dikim konusunda bilgi verdi.
Ağaç dikmenin doğaya verilebilecek en büyük hediye olduğunu söyleyen kursiyerler, gitgide kuraklaşan bir dünyayı ancak ağaçların kurtarabileceğine işaret etti. Kursiyerler KO-MEK'in kendileri için gerçekleştirdiği ağaç dikme programına katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, yetkililere teşekkür etti.
(MA-MA)

31.01.2013 12:13:29 TSI

Editör: Wan Haber