Mardin'in Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yapılarak ilçenin sorunları masaya yatırıldı.
Emniyet Müdürlüğü Şehit Ömer Akcan Lokali'nde yapılan toplantıya Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek, birim amirleri Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ve mahalle muhtarları katıldı. İlçe sorunlarının tartışılıp çözüm arandığı toplantıda muhtarlar da yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Uyuşturucu, hırsızlık, trafik ve asayiş sorunlarının konuşulduğu toplantıda Emniyet Müdürü Şimşek, muhtarları tek tek dinleyip sorun ve talepleri not aldı. İlçenin huzur ve güveni için çalıştıklarını belirten Şimşek, halkın bu konudaki desteğinin son derece önemli olduğunu söyledi. Muhtarların kamu görevi yürüttüğünü ve hizmet konusunda önemli görevlileri bulunduğunu kaydeden Şimşek, muhtarların halkın sorunlarını kendilerine iletmede de önemli görev üstlendiğini bildirdi.
Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ise huzurlu bir ilçe için hemfikir olduklarını belirterek, sorunları masaya yatırdıklarını aktardı. Sadece emniyet değil, kurum ve kuruluşlarla da bir araya geldiklerini ifade eden Şeran, bir araya gelip konuşulduğunda yaşanan sorunları çözebileceklerini dile getirdi.
(İA-AKK-Y)

26.12.2012 13:47:08 TSI

Editör: Wan Haber